Lediga lokaler

Som hyresgäst hos oss kan du alltid räkna med professionell hjälp. Du ska kunna ägna dig åt din verksamhet – oavsett vilket fas ditt företag befinner sig i! Vi erbjuder allt ifrån plats i gemensamt kontor (coworking) till större kontor, industri och lagerlokaler.

Hittar du inte det du söker? Gör en intresseanmälan så kommer du med på vår bevakning.

Gör en intresseanmälan

Intresserad av våra kontorshotell? Läs mer om Kontorsklubben på Skeppsbrogatan 55 och Kontorskollektivet på Bredbandet 1.

Kontorsklubben

Kontorsklubben är ett kontorshotell på Skeppsbrogatan 55 för entreprenörer och företag som söker flexibilitet och goda förutsättningar för att ta verksamheten vidare. Här hyr du ett kontorsrum och får samtidigt tillgång till kök, konferensrum, samtalsrum och inte minst kontakten med andra företag/organisationer runt omkring dig. Läs mer anmäl ditt intresse på kontorsklubben.se.

Kontorskollektivet

Kontorskollektivet är en mötesarena och coworkingspace/kontorshotell på Bredbandet 1 i Kalmar. Här erbjuds flexibla kontorslösningar i en kreativ och inspirerande miljö med utsikt över Kalmarsund. Som ett professionellt vardagsrum där företag jobbar och möts tillsammans kan man säga. Perfekt för dig som söker en neutral och kreativ mötesarena, extra arbetsplatser eller ett alternativ till hemmakontoret. Kontor, restaurang och konferensmöjligheter i samma hus. Boosta förutsättningarna för ditt företag redan idag genom ett medlemskap! Läs mer anmäl ditt intresse på kontorskollektivet.nu.