Våra lokaler

Som hyresgäst hos oss kan du alltid räkna med professionell hjälp. Du ska kunna ägna dig åt din verksamhet – oavsett vilket fas ditt företag befinner sig i! 

Lokaler

Vårt fastighetsbestånd omfattar idag ett trettiotal fastigheter på totalt ca 160 000 kvadratmeter. Mer än 10 000 personer är verksamma i våra fastigheter, som alla ligger centralt eller på nära avstånd från Kalmar tätort. Vi erbjuder kontorslokaler, industrilokaler, lagerlokaler och utbildningslokaler. 

Kontorshotell

Kontorsklubben är ett kontorshotell för entreprenörer och småföretag som söker flexibilitet och goda förutsättningar för att ta verksamheten vidare. Här hyr du ett kontorsrum och får samtidigt tillgång till kök, konferensrum, samtalsrum och inte minst kontakten med andra företag/organisationer runt omkring dig.

Coworking

Kontorskollektivet är en innovativ kontors- och mötesarena i Kalmar. Tjänsten bygger på formen coworking som är en flexibel medlemsbaserad, kontorslösning där du som medlem delar på ett kontorsområde med andra företag och organisationer. Perfekt för dig som söker en kreativ mötesarena eller en flexibel arbetsplats att utgå ifrån.

Lediga lokaler

Nedan ser du lediga kontors- och utbildningslokaler samt industri- och lagerlokaler. Om du inte hittar någon matchande lokal kan du göra en intresseanmälan där du beskriver dina lokalbehov så läggs du in på vår bevakning.

Gör en intresseanmälan

Other - 10 kvm

Bredbandet 1, Kalmar

OfficeHotel - 30 kvm

Skeppsbrogatan 55, Kalmar

Kontor - 4900 kvm

Norra vägen 49, Kalmar