Kontorskollektivet

Kontorskollektivet – med flexibilitet i fokus!

Under 2019 öppnar vi portarna till coworking-anläggningen Kontorskollektivet på Bredbandet 1, Varvsholmen.

Coworking är en flexibel hyresform där du som medlem delar på ett kontorsområde med andra företag och organisationer. Du har ingen fast plats utan väljer den miljö/plats du tycker passar för dagen. Med endast en månads uppsägningstid är denna hyresform passande för dig som söker skalbarhet och flexibilitet. Du kanske driver ett startupbolag, ett mindre företag eller bara vill ha en inspirerande plats att utgå ifrån emellanåt. Formen är också ideal för dig som har ett bolag i tillväxt och tillfälligt behöver ytterligare arbetsplatser.

Mer information om hur du tecknar abonnemang kommer längre fram.

2019-09-05 Viktig information
I tidigare information har det gått ut att testperioden ska vara mellan 16 september och 31 oktober. På grund av problem med det systemstöd som ska hantera anläggningen kommer vi behöva skjuta på detta en tid fram. Vi återkommer och ber samtidigt om ursäkt för denna försening.

Anläggningen – zoner

Intresseanmälan testmedlem

Vi kommer en tid innan lansering erbjuda tillträde till anläggningen genom en testgrupp. Som testmedlem får du nyttja anläggningen utan kostnad under en period men förväntas då ge information till oss och deltar på så vis i utvecklingen av anläggningen. Fyll i nedan formulär så kontaktar vi dig inför att det börjar bli dags. Begränsat antal platser. Medlemskapet gäller per person.

Som testmedlem ingår följande:

  • Flexibel arbetsplats 24/7 i anläggningen
  • Ta emot besökare
  • Snabbt bredband
  • Tillgång till pentry med kyl och mikrovågsugn
  • Tillgång till förvaringsskåp
  • Städning
  • Begränsad tillgång till mötesrummen insikten och utsikten
  • De personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i den utsträckning som behövs för att kunna matcha en ledig lokal samt ta fram ett framtida hyresavtal (förberedelse för avtalsförhållande). Det kan även komma att användas för andra förberedelser så som kreditvärdighetskontroller. Uppgifterna sparas i 12 månader och raderas därefter permanent. Läs mer under vår integritetspolicy.
    Du samtycker till att vi behandlar personuppgifter om dig i enlighet med det ovanstående genom att kryssa i jag godkänner och skicka in formuläret.