Lediga tjänster

KIFAB i Kalmar AB är ett kommunägt fastighetsbolag som utvecklar och förvaltar lokaler för näringsliv och organisationer. Vi är en viktig partner för näringslivsutveckling, etableringar, och nyföretagande i Kalmar kommun. Omkring 200 privata företag och organisationer hyr idag lokaler av KIFAB. Nuvarande fastighetsbestånd uppgår till cirka 160 000 kvm och 2018 omsatte vi ca 157 MSEK i gruppen.

Till vår projektavdelning söker vi en

PROJEKTLEDARE

VI ERBJUDER

Vi erbjuder nu en betydelsefull position med varierande uppgifter inom bygg, service och fastighet med möjlighet för dig att utvecklas professionellt och personligt. Utöver det erbjuder vi det mindre företagets fördelar – delaktighet, helhetssyn och teamarbete.

ARBETSUPPGIFTER

Du arbetar nära och tillsammans med vår projektchef, med huvuduppgift att ansvara för och driva nybyggnadsprojekt samt utrednings- och ombyggnadsuppdrag. Dina andra uppgifter rör:

  • Kundkontakter vid ny- och ombyggnadsärenden
  • Tekniska utredningsuppgifter
  • Underhållsplanering
  • Offertunderlag för ny- och ombyggnad/anpassning vid uthyrning
  • Utveckla och säkra vår fastighetsdokumentation

Tjänsten innebär såväl självständigt arbete som samarbete med kollegor, kunder och entreprenörer.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som vill vara med och bygga din, vår och våra kunders framtid i morgondagens fastigheter. Du har en djup praktisk förståelse för byggprojekt och förutom de tekniska aspekterna också förståelse för både det administrativa och juridiska.

Du har en byggnadsteknisk utbildning med minst några års relevant yrkeserfarenhet. Erfarenhet av projektledning samt CAD-kunskaper är meriterade. Arbetet kräver körkort.

Som person är du serviceinriktad, affärsmässig, nyfiken och vill ta ansvar för egna projekt. Din ambitionsnivå och genomförande­förmåga är hög.

INTRESSERAD?

Välkommen att kontakta projektchef Joachim Svensson 0480 – 45 12 95

Din intresseanmälan med meritförteckning sänder du senast den 28 augusti till:

joachim.svensson@kifab.kalmar.se eller KIFAB i Kalmar AB, Varvsgatan 20, Box 611, 391 26 KALMAR.