Lediga tjänster

KIFAB i Kalmar AB är ett kommunägt fastighetsbolag som utvecklar och förvaltar lokaler för näringsliv och organisationer. Vi är en viktig partner för näringslivsutveckling, etableringar, och nyföretagande i Kalmar kommun. Omkring 200 privata företag och organisationer hyr idag lokaler av KIFAB. Nuvarande fastighetsbestånd uppgår till cirka 160 000 kvm och 2018 omsatte vi ca 157 MSEK i gruppen.

Vi söker VD

Vi söker en ledare som kan inspirera och se möjligheterna tillsammans med våra duktiga medarbetare på KIFAB i Kalmar AB.

Som VD leder du verksamheten och har fullt affärs-, ekonomi-, budget-, resultat- och personalansvar. Du arbetar aktivt med bolagets utveckling och affärsstrategiska utvecklingsfrågor i nära samarbete med både Ledningsgrupp, Styrelse och ägare. Du utvecklar verksamhetsplanen och skapar förutsättningar för medarbetare att arbeta mot bolagets och koncernens gemensamma mål.

Läs mer och ansök här

Sista ansökningsdag: 2019-03-10
I denna rekrytering samarbetar Kalmar Kommunbolag AB med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se