Lediga tjänster

 

KIFAB i Kalmar AB är ett kommunägt fastighetsbolag som utvecklar och förvaltar lokaler för näringsliv och organisationer. Vi är en viktig partner för näringslivsutveckling, etableringar, och nyföretagande i Kalmar kommun. Vi skall de närmaste 2-5 åren investera 600-800 MSEK i befintliga och nya fastigheter. Omkring 200 privata företag och organisationer hyr idag lokaler av KIFAB. Nuvarande fastighetsbestånd uppgår till cirka 160 000 kvm och 2017 omsatte vi ca 153 MSEK i gruppen.

Efter en intern rekrytering behöver vi nu fylla vårt serviceteam med ytterligare en

FASTIGHETSTEKNIKER

VI ERBJUDER
Vi erbjuder en betydelsefull position med varierande uppgifter inom service och fastighetsteknik – med möjlighet för dig att utvecklas professionellt och personligt.

ARBETSUPPGIFTER
Du är en viktig del av vår serviceavdelning och din huvuduppgift är att ansvara för den dagliga driften på ett av våra tre fastighetsområden. Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

  • Tillsyn, skötsel och felavhjälpning i fastigheterna
  • Kundkontakter
  • Hantera ärende i KIFAB:s serviceanmälan system
  • Egenkontroll av fastigheterna
  • Kontakt med tjänsteleverantörer

Tjänsten innebär såväl självständigt arbete som samarbete med kollegor, kunder och entreprenörer.

KVALIFIKATIONER
Att du är bra på kommunikation och bemötande är en förutsättning. Du har teknisk utbildning gärna med fastighetsteknisk inriktning, högskoleutbildning är ett plus men inte avgörande. Vi ser gärna att du har några års relevant yrkeserfarenhet samt god datavana. Arbetet kräver körkort.

Som person är du serviceinriktad, utåtriktad, nyfiken och pålitlig. Din ambitionsnivå och förmåga att leverera är hög och du har lätt för att samarbeta.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande till tjänsten.

INTRESSERAD?

Välkommen att kontakta servicechef Mita Andersson, tel. 0480-45 12 88

Din intresseanmälan med meritförteckning sänder du senast den 18 november till:
mita.andersson@kifab.kalmar.se eller KIFAB i Kalmar AB, Varvsgatan 20, Box 611, 391 26 KALMAR.